Familien Herlevsen

(Dansk)
Stamtavle
Min onkel, Harald Herluf Herlevsen, født 5 januar 1891, død 20 nov 1971, har gjort familien Herlevsens stamtavle. Stamtavlen er på 23 sider og udkom 19 juni 1949.
Det er et meget fint arbejde.
Harald Herlevsen var den næst yngste i barneskaren på 11 børn. Min far, Ernst var den yngste. Jeg skriver dette for at I, i familien, ved hvem jeg er.

Jeg selv har naturligvis fulgt op stamtavlen for efterkommere til Ernst Herlevsen, men min interesse for slægtsforskning vågnede først så sent, at den gamle generation var borte. Der var ingen man kunde spørge. Tak være Ove Herlevsen, ved jeg nu hvornår onkel Harald døde.

Min slægtsforskning har jeg i dataprogrammet Win-Family som jeg syntes meget om, bl a fordi det er så let at arbejde med, fordi det kan hvad jeg behøver (og meget mere) og ikke mindst fordi alle billeder ligger i en separat database. Jeg har 476 (559) personer i 186 (220) familier i programmet. Det er foruden slægten Herlevsen, slægterne Dolleris og Høeg fra min mors side og slægterne fra min kones familie.

Selvom man med Win-Family har mulighed at lægge ud det på Internet, så kommer jeg ikke at gøre det. Det er kun for familien.
Om du er interesseret i at, som jeg, forsøge følge op onkel Haralds stamtavle, så skriv til mig.
Alle oplysninger om rettelser og om efterfølgere til onkel Harald og min fars andre søskende er jeg taknemmelig for!
Det skulle glæde mig meget at høre fra dig!

Om du kan hjælpe mig med følgende spørgsmål skulle det være fint:
Onkel Herlev døde i august 1950, men dato ved jeg ikke? Tak være Sys Olsen ved vi nu at onkel Herlev døde den 25 august 1950.
Fasta Lisse døde 1967, men dato ved jeg ikke?

Fasta Lisses søn Alfred var født 13 okt 1907, udvandrede til Kanada, der han i mange år enten bedrev virksomhed som byggningsentreprenør og/eller var
     chef for et stort parkanlæg i
Vancouver. Mere ved vi/jeg ikke. (Kilde: Fätter Ernst Herlevsen).
Fasta Agnes døde 1979, men dato ved jeg ikke?
Fasta Augusta døde 1953, men dato ved jeg ikke?

Skrev Steen på dansk (håber jeg), maj 2005.
Kursiv text revideret juni 2009.